Noorderweg 29, 1271 VK Huizen 06-212 70 086

Interim-management

Voor die situaties waar tijdelijk professionele inzet van management of hoger kaderpersoneel noodzakelijk is, is er de mogelijkheid om op interim basis gebruik te maken van de kennis en expertise van SVM.

Organisaties op de vastgoedmarkt ontwikkelen zich en zijn voortdurend in beweging om zich op te maken voor andere of gewijzigde markten, dikwijls ingegeven door veranderende economische omstandigheden. Mensen ontwikkelen zich en zijn voortdurend in beweging. Die bewegingen vragen om veranderingen binnen organisaties om resultaten te optimaliseren. Een optimale bezetting van het midden- en hoger management is daarin de belangrijke factor.

SVM kan hier invulling geven aan tijdelijke managementtaken en het opstellen en implementeren van veranderingsprocessen. Nieuwe doelstellingen en strategieën ontwikkelen en die te vertalen naar veranderingsprocessen voor kennisopbouw in bestaande en nieuw op te starten organisaties en processen in de vastgoedwereld. SVM helpt organisaties in elke situatie te verbeteren én succesvol te blijven.

Onze interim-adviezen strekken zich uit tot het optimaliseren en aanpassen van organisaties.

In de segmenten van:

  • Binnenstedelijke ontwikkelingen
  • Grond- en gebiedsexploitaties
  • Woonzorgconcepten®
  • Projectmanagement
  • Woningbouwcorporaties.
Ga terug